Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Η χούντα τους δεν πρέπει να περάσει.

Σήμερα τέταρτη στις 19:00 όλοι στην συνέλευση στο πάρκο πατησιών και Κύπρου.


Μέτα τη σημερινή επίθεση που δεχθήκανε οι κάτοικοι τις περιοχής από μπράβους και χρυσαυγιτες, κάνουν έκκληση για βοήθεια προς όλες τις κατευθύνσεις.


Χρειάζονται βοήθεια για να μπορέσουν να προστατέψουν το πάρκο τους.


Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι σήμερα το βράδυ είναι η τελευταία προθεσμία που έχουν για να υλοποιήσουν το απάνθρωπο έργο τους αφού αύριο οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει να βοηθήσουν τους κατοίκους, θα καταθέσουν ένσταση διακοπής των εργασιών.


Άρα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να κρατήσουμε το πάρκο για άλλο ένα βράδυ- δεν πρέπει να καταφέρουν να το περιφράξουν γιατί τότε η νομοθεσία έχει παραθυράκια που θα τους επιτρέψουν να ολοκληρώσουν το έργο τους!


Πρέπει να υπάρχουν όσο τον δυνατών πιο οργανωμένα άτομα στο χώρο, μιας και η επίθεση που αναμένουν οι κάτοικοι θα πραγματοποιηθεί με ματ, μπράβους και χρυσαυγίτες πράγμα που κάνει την κατάσταση ακόμα ποιο κρίσιμη και επείγουσα.


Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι εκεί ώστε να αποτρέψουμε αυτή την επίθεση με την παρουσία μας ή και να την απωθήσουμε αν χρειαστεί με την αποφασιστικότητα μας.


Ήδη στον χώρο έχουν ξεκινήσει και οργανώνονται φέρνοντας κασμάδες και άλλα εργαλεία δενδροφυτευσης...


Η χούντα τους δεν πρέπει να περάσει.


ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


 
Free Hit Counter Website counter