Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Ο φόβος δεν είναι για μας αλλά για αυτούς...

Πολύ το χάρηκα σήμερα που με το du που κάναμε στο δημαρχείο οι μπάτσοι τα είδαν σκούρα και χεστηκανε όλοι πάνω τους.....

Για ενημέρωση, δεν έγινε επίθεση άπλα αποφασίσαμε εκείνη την στιγμή να μπούμε ΟΛΟΙ στο δημαρχείο και όχι κάποιοι εκπρόσωποι.


Την ώρα που ξεκινήσαμε να μπούμε όλοι μαζί ωραία και ήρεμα, οι μπάτσοι κλειδώθηκαν μέσα.

Πράγμα παράνομο γιατί το δημαρχείο είναι δημόσιο κτήριο και δεν μπορεί να απαγορεύει κανένας παλιοφασίστας στον κόσμο να μπαίνει μέσα!

Αφού χτυπούσαμε πολλές φορές το κουδούνι και είδαμε ότι δεν θα μας έβαζαν μέσα (...) αποφασίσαμε να μπούμε απρόσκλητοι.

Ενα κολονάκι έκανε την δουλειά του κρυού και μέσα σε λίγο χρόνο καταφέραμε και σπάσαμε την πόρτα.

Εκείνη την στιγμή κάνουν du οι μπάτσοι. Ανοργάνωτοι όπως πάντα, τα μπλε στρουμφ συναντάνε πολύ αντίσταση και ξεκινάνε να πετάνε χειροβομβίδες κρότου λάμψης μέσα στον κόσμο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 3 άτομα.

Προσπαθούσαμε να μπούμε στο δημαρχείο, άλλα τα σκυλιά προβάλανε αντίσταση και ενώ όλη η μάχη συνεχιζόταν τότε σκάνε μύτη και τα υπόλοιπα σκυλιά.

Αν και αναγκαστικα φύγαμε, δεν ηττηθήκαμε, τους δώσαμε ένα μεγάλο μάθημα φόβου μια γεύση από το δηλητήριο τους.

Έχουν ανοίξει μέτωπα σε όλες τις μεριές και δεν μπορούν να επιβάλουν την τάξη τους, το πρωί βαράνε αγρότες και το μεσημέρι κατοίκους.

Αυτή είναι η αστυνομία μας.

Παράνομη μονίμως και πάντα.

Χούντα.

Δεν πειράζει όμως.

Την άλλη φόρα ποιο οργανωμένα, θα κάνουμε κατάληψη στο δημαρχείο της πρωτεύουσας πράγμα που δεν έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια σε καμία ευρωπαϊκή χώρα.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

 
Free Hit Counter Website counter